Ozark er fornyet, Gypsy er kansellert

Annonse

Netflix har fornyet Ozark. Strømmetjenesten har servert fans en teaser som lover at sesong 2 «kommer snart». 

Netflix kom med en håndfull nye serier i sommer og ikke alt har gitt like stor suksess. Thrilleren Gypsy satt eksempelvis en noe kjedelig Netflix-rekord ved å være den raskeste kansellerte nye serien, den nyheten kom forrige uke. Mindre enn tre uker etter at serien premierte. 

Gypsy. Foto: Netflix
Gypsy fikk kun en sesong. Foto: Netflix

Bedre har det gått for GLOW, som nylig ble fornyet. Nå er også spenningsserien Ozark, om en familie som havner i trøbbel med et kartell, fått klarsignal for nok en sesong. 

Ozark fikk ganske god mottagelse blant kritikerne og sammenlignes med alt fra Breaking Bad og Justified til en thrillerutgave av Weeds. Gypsy fikk en langt hardere medfart og det kan tyde på at manglende visningstall og engasjement gjorde avgjørelsen enkel for Netflix, som normalt avventer situasjonen før de fornyer eller kansellerer. 

Sesong 2 vil bestå av 10 episoder. 

For produsent og hovedrolleinnehaver Jason Bateman er dette naturlig nok gledelige nyheter. Netflix-sjef Reed Hastings gikk før sommeren ut og advarte om at tjenesten kom til å kansellere serier oftere enn før, noe tjenesten har fulgt opp med å kansellere blant annet Sense8 (før de delvis ombestemte seg). 

Andre serier som er kansellert er de siste månedene er The Get Down og Marco Polo, mens vi fortsatt venter avklaring på om det blir mer av House Of Cards. 

Til tross for hyppigere kanselleringer øker antallet egenproduserte serier jevnt og trutt. I 2013 kom Netflix med 1-2 serier i halvåret, nå er antallet 2-3 serier i måneden. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X