Siren. Foto: Freeform

Amerikanske Freeform serverer oss trailere til sine kommende serier Alone Together, Marvel’s Cloak & Dagger, Siren og The Bold Type.

Oversikten vår over kommende serier kommer til å bli fylt godt opp de kommende ukene når stadig nye serieprosjekt blir avdekket. 

Fra Freeform (tidligere ABC Family) er nå fire trailere gjort tilgjengelig. Tre serier som er planlagt i 2018 og en som dukker opp alt til sommeren står på menyen av nye serier fra den amerikanske kanalen som er eid av Disney. 

Av mer kjente serier fra kanalen er Pretty Litte Liars og Shadowhunters

The Bold Type

The Bold Type viser livet i kulissene til bladet Scarlet, hvor vi følger en kvinne-trio som utforsker identitet, kjærlighet og seksualitet. 

TV-serien har Katie Stevens, Meghann Fahy, Sam Page, Aisha Dee og Matt Ward i fremtredende roller. Serien premierer på amerikansk fjernsyn i juli. 

Marvel’s Cloak & Dagger

Marvel's Cloak & Dagger. Foto: FreeformSuperheltuniverset til Marvel vokser i ekspressfart og i 2018 kommer Marvel’s Cloak & Dagger. To personer opplever at de sammen deler spesielle krefter. 

Annonse

Olivia Holt og Abrey Joseph har hovedrollene i serien som har Joe Pokaski (Underground) som sjefprodusent. 

https://www.youtube.com/watch?v=YZFc3FzK344

Siren

Siren, tidligere omtalt som The Deep, fremstår som en skrekk-versjon av My Little Mermaid. 

Alex Roe har hovedrollen i serien sammen med Eline Powell. Roe spiller en marinbiolog som blir nysgjerrig på en mystisk ung kvinne i den lokale kystbyen. 

https://www.youtube.com/watch?v=QrtY7OnVlw8

Siren kommer etter planen på amerikansk fjernsyn sommeren 2018. 

Alone Together

Siste serie vist frem er komiserien Alone Together, om et vennepar i Los Angeles. Ester Povitsky og Benji Aflalo har hovedrollene. De har også skapt serien sammen.

Den vil bli vist tidlig 2018 på Freeform. 

Hvorvidt seriene ender opp på norske kanaler eller strømmetjenester vites ikke i skrivende stund. Normalt dukker Freeform-serier opp etter hvert. Du kan følge med på de ulike seriesidene våre for siste status der. 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer