Ut av intet overrasker Marvel stort, med sin mest absurde og minst uslåelige superhelt.

Disney-eide Freeform har i dag annonsert at de har gitt grønt lys for TV-serien Marvel’s News Warriors. I tegneseriene til Marvel har gruppen vært bestående av ungdommer eller unge voksne, som et alternativ til The Avengers på 80-tallet. Dette er ikke en helt tradisjonell superhelt-serie heller, ettersom den er nevnt å være fullt ut en actionkomiserie.

Freeform har også lagt ut denne beskrivelsen i et presseskriv:

«New Warriors revolves around about six young people with powers living and working together. With powers and abilities on the opposite end of the spectrum of The Avengers, the New Warriors want to make a difference in the world … even if the world isn’t ready. With Freeform focused on a group dubbed “becomers” — those experiencing a series of firsts in life including first loves and first jobs — New Warriors explores the journey into adulthood, except in this world, they’re not quite super and not yet heroes and the guys can be as terrifying as bad dates.

Annonse

The series features Squirrel Girl (aka Doreen Green) as a totally empowering fangirl — tough, optimistic and a natural leader. Doreen is confident and has the powers of a squirrel: She’s acrobatic, can fight and talk to other squirrels. Her most important trait is that she has faith in people and teaches them to believe in themselves.»

Doreen Green, bedre kjent som Squirrel Girl, er til nå eneste karakteren bekreftet til supergruppa i TV-serien. For å beskrive karakteren har hun superstyrke, en hale som kan gripe ting og muligheten til å snakke og bruke ekorn til hennes fordel. Hvem andre karakterer som blir med i serien er usikkert, men i tegneseriene startet supergruppa med karakterer som Firestar, Marvel Boy, Namorita, Nova og Speedball. I nyere tegneserier har karakterer som Scarlet Spider og Hummingbird blitt med.

Kan Speedball, Nova eller Scarlet Spider være på vei til TV-skjermen? Foto: Marvel

Squirrel Girl var i utgangspunktet introdusert som en spøk av Spider-Man medskaper Steve Ditko i 1992. I en av hennes første opptredener joiner hun Iron Man, og ender opp med å slå ut Doctor Doom ved å bruke ekornene sine. Komisk nok har hun også i ettertid endt opp med å slå ut mektige superskurker i tegneseriene som Thanos, men også hindret verden i å bli ødelagt av Galactus. I nyere tider har karakteren vært barnepasser for barna til Jessica Jones og Luke Cage, i tegneseriene. Nylig har tegneseriene også fokusert på hennes mer private liv, som en høyskole-elev, hvor hun også ender opp med å måtte ta ned superskurker, som Kraven The Hunter og Mysterion.

Kevin Biegel, som sto bak den kortvarige og herlige komiserien Enlisted vil være sjefprodusent og utvikle Marvel’s New Warriors til TV-skjermen. Med bakgrunn fra både Scrubs og Cougar Town (som han var med på å skape) er Biegel en svært passende sjefprodusent for dette prosjektet, som krever at en klarer å balansere det absurde med oppriktighet på en god måte.

Hvor Marvel’s New Warriors kan ende opp i Norge er enda ukjent. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here