Se den første teaseren for sesong 3 som viser flere av hovedkarakterene i den kommende sesongen av Fargo.

Den kritikerroste Noah Hawley-serien, basert på filmen med samme navn fra Coen-brødrene, er tilbake neste måned.

I dag kunne FX slippe en teaser som viser en kort del av en scene på innsiden av en kafe, hvor flere av hovedkarakterene i sesong 3 befinner seg. En av dem er en av karakterene Ewan McGregor spiller denne sesongen. Karakterene som spilles av Carrie Coon (The Leftovers) og Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) dukker også opp i klippet.

Annonse

I sesong 3 er handlingen satt til 2010 og handler blant annet om tvillingene Emmit og Ray (begge spilt spilt av McGregor). Emmit beskrives som en kjekk, selvskapt eiendomsmogul og familiemann, som ser seg selv som en amerikansk suksesshistorie. Hans bror Ray har en litt mer alvorlig historie. Tynnhåret og overvektig, Ray er typen som nådde toppen på Videregående. Nå jobber han med å følge opp mennesker ute på prøveløslatelse.

Coon spiller Gloria Burgle, hun beskrives som en praktisk anlagt person som tar fram brannslokningsapparatet når baconet brenner og alle andre får panikk. Gloria er sjefen for politiet i Eden Valley i Minnesota som nylig gikk gjennom en skilsmisse.

Winstead spiller Nikki Swago, beskrevet som listig og tiltrekkende. Hun har en lidenskap for konkurranse. Nikki, som også er kjæresten til Ray, er en kvinne med en plan, med fokus på å alltid være minst ett trekk foran sine motstandere.

I tillegg vil også David Thewlis (Harry Potter), komikeren Jim Gaffigan (The Jim Gaffigan Show), Michael Sthulbarg (Boardwalk Empire), Scott McNairy (Halt And Catch Fire), Hamish Linklater (The Newsroom), Shea Whigham (Boardwalk Empire), Thomas Mann (Me And Earl And The Dying Girl), Karan Soni (Blunt Talk) og Fred Melamed (Lady Dynamite) alle være med denne sesongen.

Sesong 3 får premiere i USA på FX Networks 19. april, mens her hjemme vil den få premiere 20. april på HBO Nordic.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here