Netflix har sikret seg avtaler med en rekke kjente komikere og kommer nå med ny stand-up spesial hver uke. 

Hva har kjente stand-up komikere som Dave Chappelle, Sarah Silverman, Louis C.K., Tracy Morgan, Chris Rock, Jerry Seinfeld, og Amy Schumer til felles? Alle skal kommer med en eller flere stand-up spesialer til Netflix.

I følge Netflix-uttalelser til The Verge vil dette være langt fra de eneste komikerne vi vil få se nytt innhold fra fremover på tjenesten.

Netflix har brukt mye penger på komikere den siste tiden. Dette inkluderer 2 spesialer fra Chris Rock, det hevdes han får svimlende 40 millioner dollar for. For et par spesialer og hele Comedians in Cars Getting Coffee er det rapportert om en prislapp på 100 millioner dollar.

To nye spesialer fra Louis C.K. er på vei til Netflix. Foto: FX
Annonse

Bare nylig har tjenesten kommet med stand-up spesialer fra navn som The Daily Show-vert Trevor Noah, The Dave Chappelle Show-medskaper Neal Brennan, Mike Birbiglia, Jim Gaffigan, Bill Burr og kanadiske Kathrine Ryan.

Denne måneden vil det komme stand-up spesialer fra Jim Norton, Amy Schumer, Jo Koy, brasilianske Felipe Neto og Dave Chappelle. Sistnevnte kommer med 2 spesialer.  

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here