Marvel’s Inhumans har sikret seg Hell on Wheels-stjerna Anson Mount til å spille den kjente Marvel-karakteren Black Bolt.

Etter å ha kapret Iwan Rheon (Game of Thrones) til en sentral birolle har den kommende TV-serien Marvel’s Inhumans gitt Mount hovedrollen som Black Bolt.

Serien blir det første samarbeidet mellom IMAX og ABC og får premiere tidlig i september på IMAX-kinoer i USA med to episoder, før serien får ordinær premiere på ABC denne høsten. Sesongen vil bestå av 8 episoder.

I Marvel’s Inhumans blir vi kjent med gruppen Inhumans. De er en forhistorisk gruppe mennesker som er mutert av Terrigen Mists, et stoff produsert dypt under Inhuman hjemstedet Attilan, som befinner seg i det oksygen-rike blå området på månen.

Historien vil i hovedsak omhandle kongefamilien til Attilan, ledet av Black Bolt som selv er så mektig at hans stemme kan kollapse fjell.  

Black Bolt i tegneseriene til Marvel med broren Maximus i bakgrunnen. Foto: Marvel

Serien som er utviklet av Scott Buck (Six Feet Under, Dexter), som også står bak kommende Marvel’s Iron Fist starter filmingen på Hawaii denne våren. Det har ikke blitt kunngjort en norsk kanal eller streamingtjeneste enda for serien.

Mount er best kjent for hovedrollen som Cullen Bohannon i alle 5 sesongene av AMC-serien Hell On Wheels. Han har også spilt i den kortvarige Dick Wolf-serien Conviction på NBC, og gjestespilt i den amerikanske utgaven av Red Widow på ABC.

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!