Et nytt fengsel, Robotarm og Midtøsten er stikkordene når Prison Break returnerer denne våren.

Amerikanske Fox slapp i går en ny trailer for Prison Break, som er tilbake i april på den amerikanske kanalen og kommer på TV3 her hjemme.

https://www.youtube.com/watch?v=Tr9ESD9YGGo

Traileren viser at Michael Scofield (Wentworth) faktisk ikke døde i avslutningen av serien. Han er fengslet i et land i Midtøsten, og nå er det opp til broren Lincoln (Dominic Purcell) og resten av det gamle teamet å få han ut.

Ikke nødvendigvis et utgangspunkt som virker blant de smarteste. «Hei, la oss bare gi T-Bag som har drept rundt 30 mennesker bre en robotarm og la han nå gå rundt på gata som ingenting har skjedd». Selv når Breakout Kings (en TV-serie som viet en episode til rollefiguren) gjorde alt for å få han tilbake ditt?

Men ingenting slår linja “ISIL just declared war on us” i denne traileren. Så hvis du noen gang ville se et supergeni gå til krig mot en ekte terrororganisasjon, vel så har du Prison Break å se fram til. Det er lov å håpe at vi i det minste får se Sucre (Amaury Nolasco) skrike at han savner Maricruz i det minste en gang.

Prison Break er tilbake 4. april på Fox i USA. Nye serien vil også ha premiere på TV3 denne våren her hjemme.

2017tor06apr22:00Prison Break sesong 5Viasat 4 og Viafree22:00 Sjanger:Action,Thriller

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer