Westworld sesong 1 er over. Hva er din dom?

Det har vært litt av en sesong, hvor Internett er blitt fylt opp med teorier og spekulasjoner om akkurat hva Westworld handler om. Kritikerne var fra seg av begeistring, undertegnede var en av de.

Sesong 1 har også gitt nok av kontroverser, blant annet med bruken av vold. En debatt som også blusset opp her hjemme. I tillegg var det nok av støy i forkant da statister måtte skrive under en kontrakt hvor de blant annet aksepterte at deres kjønnsorgan kan måtte komme i kontakt med andre statisters. Det er ikke bare bare å få selv den minste rollen i denne serien.

Westworld. Foto: HBO Nordic
Westworld sesong 1 er over. Hva er din dom? Foto: HBO Nordic

Kontroverser har ikke holdt seerne unna, da serien opplevde bedre seertall enn HBOs flaggsik Game Of Thrones gjorde i sin første sesong. Tross alt, dette er HBO og vi forventer gjerne at grenser sprenges. Alt tyder på at Westworld vil være en gigantisk hit i årene som kommer.

Annonse

Sesong 2 er bekreftet. Vi har samlet opp hva vi vet om den i en egen artikkel.

Imens er vi spente på din dom over sesong 1. Den kan du gi under.

[poll id=»91″]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here