Netflix overrasker med premieredato på The O.A. 

Vi fikk vite dette for noen dager siden og kan nå melde at allerede førstkommende fredag kan du se den nye serien The OA på Netflix. Serien kommer fra duoen Brit Marling og Zal Batmanglij, som tidligere har stått bak filmene Sound of My Voice og The East.

The OA begynner med en blind jente i tjueårene, Prairie Johnson (Brit Marling), som kommer hjem til nabolaget sitt etter å ha vært savnet i syv år. Overraskende nok har hun fått synet tilbake. Noen hyller henne som et mirakel, mens andre kaller mysteriet farlig. Prairie, på sin side, vil ikke diskutere de syv årene hun har vært borte, hverken med foreldrene eller FBI.

Med i serien er også skuespillere som Scott Wilson (The Walking Dead), Emory Cohen (Brooklyn), Brandon Perea, Sharon Van Etten (Twin Peaks), Alice Krige (Tyrant), Patrick Gibson (The Passing Bells), Phyllis Smith (The Office), Brendan Meyer (The Guest) og Jason Isaacs (Harry Potter-filmene, Awake).

Annonse

Om dette ikke var nok med sterke gjesteskuespillere, finner vi også den nylig Golden Globe-nominerte Riz Ahmed (The Night Of) i serien, samme uke som han også er aktuell med Rogue One: A Star Wars Story, på kino.

Marling er også kjent for sin rolle som Liz Garvey, en av hovedrollene i den britiske dramakomiserien Babylon, med blant annet filmskaper Danny Boyle som en av serieskaperne.

Utifra handlingen høres The O.A. ut som en Stranger Things møter The Missing kombo. Vi kommer med anmeldelse senere denne uka, og vi kommer til å publisere videoer relatert til denne nye serien.

Se klipp fra serien nedenfor.

Sesong 1 av The O.A. på 8 episoder slippes fredag 16. desember. 

2016fre16des00:00PremiereThe OA sesong 1Netflix00:00 Sjanger:Drama,Science Fiction

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here