Nytt på Netflix? Nytt på NRK? Nå gir vi deg oversikten over alle kanaler og strømmetjenester

Del nyheten

Lurer du på hvilken nye serier og programmer som er tilgjengelig? Vi har lagt til nye oversikter, så nå kan du enklere se hva som er siste nytt. 

Et av våre mål her på Serienytt er å hjelpe deg til å spare tid i jakten på informasjon. De neste dagene og ukene vil vi rulle ut mye nytt for å gjøre akkurat den prosessen en god del enklere for deg.

Premierekalenderen vår blir stadig mer populær og vi jobber aktivt med å gjøre det enda enklere å få med deg hva som kommer. Her vil det rulles ut nye oversikter, samt at navigeringen skal gjøres enda bedre.

I tillegg har vi nå gjort klart oversikter over de siste nye seriene på dine favorittkanaler og strømmetjenester. 

Nytt på Netflix
Enklere oversikt over hva som er nytt på Netflix.

Abonnenter har alt muligheten til å bla både frem og tilbake i premium-premierekalenderen, noe som gir full oversikt (vurder gjerne å bli abonnent du også). Også der vil vi komme med funksjoner som forenkler prosessen ytterligere.

Det som alt er på plass for alle er oversikt over hva som er nytt av serier og programmer.

Under er flere kanaler og strømmetjenester listet. Vi gjør obs på at det mangler innhold for endel kanaler, da det er ganske nylig vi startet å legge til også de i premierekalenderen. I tillegg har vi nå startet å få lagt til dokumentarer, reality og øvrige programserier.

Siste nytt på strømmetjenester:

Siste nytt på kanaler:

Vi har også oppdatert menyen vår, slik at det blir enklere å finne frem til dette og annet.

Enklere navigering med ny meny.
Enklere navigering med ny meny.

Obs! Som nevnt vil det mangle innhold på endel kanaler, dette vil bedre seg de neste dager og uker. 

Annonse
X
X
X