Dave Chappelle sitt comeback forsetter med 3 nye spesialer på Netflix i 2017.

Chappelle er i ilden for tiden. Nærmere 10 år etter Chappelle’s Show tok slutt var han nylig ukas vert på Satuday Night Live etter å ha solgt ut flere arenaer som stand-up komiker.

Nå har Netflix annonsert at de vil slippe tre stand-up spesialer fra Chappelle i 2017. To av de vil være gamle og ikke utgitte tidligere, mens den ene av de tre vil være en nylig produsert av Netflix. Alle vil bli sluppet samtidig globalt i 2017.

Nyheten kommer etter at Netflix nylig også sikret seg nye spesialer fra Chappelle sin kamerat og kollega Chris Rock. Det er ikke overraskende om prislappen vil ligge på en del millioner dollar for spesialene, men ingenting har blitt offentliggjort eller rapportert om den summen akkurat nå.

Annonse

Det er ikke noe nytt akkurat at Netflix satser på stand-up spesialer. Streamingtjenesten har tidligere hatt stand-up spesialer fra en rekke kjente komikere. Den siste året har navn som som Patton Oswalt, Jim Jefferies, Jimmy Carr, Bo Burnham, Hannibal Buress og Mike Epps sluppet ekslusive stand-up spesialer på tjenesten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here