Netflix-serien Stranger Things har sikret seg 3 nye skuespillere til sesong 2. De har hentet skuespillere fra nylige TV-serier som The Strain og Red Oaks.

Vi vet allerede litt om sesong 2, og tidligere i år ble det kunngjort nye skuespillere. Nå som serien er underveis til å starte innspillingen for sesong 2 har også ytterligere skuespillere blitt hyret inn til serien.

I dag er det kjent at både Paul Reiser (Mad About You, Red Oaks), Sean Astin (The Strain, Ringenes herre) og danske nykommeren Linnea Berthelsen vil dukke opp i flere episoder av sesongen.

stranger-things-s2-cast
Paul Reiser, Sean Astin og Linnea Berthelsen er klar for Stranger Things.

Astin vil spille Bob Newby, en tidligere nerd som gikk på videregående med Joyce (Winona Ryder) og Hopper (David Harbour) og som nå styrer den lokale RadioShack-butikken i Hawkins.

Annonse

Reiser vil spille Dr. Owens, et høytstående medlem innenfor Department of Energy som får oppgaven i å rydde og holde hendelsene fra fjoråret hemmelig.

Berthelsen vil spille Roman, en emosjonelt ødelagt og magnetisk ung kvinne som led et stort tap som barn. Selv om hun ikke bor i Hawkins er hun mystisk tilknyttet de overnaturlige hendelsene i laboratoriet til Department of Energy.

Sesong 2 av Stranger Things slippes på Netflix i 2017.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here