Donald Trump skal være så travelt opptatt med forberedelsene til å bli president at han før helgen kasserte ut 25 millioner dollar i et forlik med saksøkere, i en pågående rettsak hvor Trump hevder han ville vunnet klart. Dette ser også ut til å sikre han tid til å se Saturday Night Live (SNL) og dele sine tanker om hva han ser der. Han var ikke særlig fornøyd med det han så.

Bakgrunnen var at Saturday Night Live kjørte på med en Trump-parodi, hvor skuespiller Alex Baldwin nok en gang inntok rollen.

Det falt ikke i god jord hos den kommende presidenten.

Annonse

– Så deler av Saturday Night Live i går kveld. Fullstendig ensidig, fordomsfullt program – overhodet ikke morsomt. Lik fordeling av tid til oss?, sa han i det som kunne vært et fantastisk tilfelle av trolling. Noe det trolig ikke er, lite tyder på at Trump helt verdsatte å bli brukt av komikere for å skape litt latter i stuen.

Alec Baldwin, som spiller Donald Trump i de mange SNL-sketsjene, var kjapt ute med tilsvar:

– Lik fordeling av tid? Valget er over. Det er slutt på lik fordeling av tid. Nå kan du forsøke å være president og folk vil svare. Det er stort sett det hele, twitret han fra kontoen sin.

Han fortsatte med å råde den kommende presidenten til å velge ut representanter som vil oppmuntre folket og ikke skape tvil og frykt.

Alec Baldwin er en velkjent amerikansk skuespiller som har hatt fremtredende roller i serien 30 Rock og filmer som The Hunt For Red October, The Aviator og The Departed.

I klippet ble det gjort mye humor på bekostning av Trumps forberedelser, hvor han blant annet googlet hva i alle dager IS er. Tidligere har det, som klippet under viser, vært spekulert i at Baldwin ikke kom til å fortsette med SNL-parodiene etter at Trump vant valget. Noe som viste seg å ikke stemme.

Donald Trump kan nok forvente seg mye humor på hans bekostning når han inntar Det Hvite Hus. Amerikanske komikere skyr ikke unna satire av sittende president, noe de har hatt for vane for i mange år. Trump kan få det travelt om han planlegger å fortsette med minianmeldelser på Twitter.

Saturday Night Live premierte i 1975 og har fostret fem mange kjente komikere som John Belushi, Dan Akroyd og Chevy Chase.

Donald Trump har selv vært vert for programmet i 2015.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here