TVLine bekreftet i dag at Milly Bobby Brown, som spiller Eleven, vil dukke opp i kommende sesong av Stranger Things. 

Det har vært knyttet usikkerhet rundt skjebnen til rollefiguren «Eleven» etter Netflix-uttalelser i sommer. Nå er det bekreftet at Milly Bobby Brown vender tilbake som den mystiske jenten. Netflix har ikke ønsket å kommentere nyheten.

Mystikken og spekulasjon rundt andre sesong kan være et bevisst valg fra Netflix for å holde oppe interessen. Det tok flere uker før Netflix bekreftet at det ville bli en ny sesong av hitserien, som trolig er en av tjenestens mest sette. Men uttalelser i den senere tid fra personene bak serien indikerer at fornyelsen var klar før sesongen premierte.

Netflix har hatt for vane å fornye alle sine serier, selv de som underpresterer. Netflix sin stadige tilbakeholdelse av informasjon, eksempelvis rundt seertall, medfører økt interesse og spekulajon rundt tjenesten serier. Noe som selvfølgelig tjener nettverket godt med tanke på markedsføring og omtale. Akkurat det er nok ikke Netflix imot da deres serier ikke nyter samme pågående interesse og omtale som konkurrerende tjenesters serier som slipper episoder ukentlig.

Annonse

For Stranger Things var innholdssjefen Ted Sarandos konsekvent i sine uttalelser om at avgjørelsen om å fornye lot vente på seg fordi tjenesten ønsket å gjøre et grundig valg.

Hva vi vet om andre sesong

  • Andre sesong kommer i løpet av 2017.
  • Teamet bak første sesong vil returnere. Shawn Levy og Dan Cohen vil være produsenter, mens Duffer-brødrene fortsatt vil ha hovedansvaret for serien de skapte.
  • Handlingen er satt til et år etter hendelsene i første sesong.
  • Duffer-brødrene sier James Cameron og George Lucas vil være inspirasjon, slik som John Carpenter, Steven Spielberg og Stephen King var inspirasjon i første sesong.
  • Sesongen vil bestå av ni episoder. Episodetitlene er «MadMax», «The Boy Who Came Back To Life», «The Pumpkin Patch», «The Palace», «The Storm», «The Pollywog», «The Secret Cabin», «The Brain» og «The Lost Brother».
  • Dacre Montgomery og Sadie Sink er nye tilskudd til serien.
  • Joe Keery (Steve) og Noah Schnapp (Will) er oppjustert fra gjesteskuespillere til faste roller i andre sesong.
  • De øvrige faste skuespillerne fra første sesong er ventet å returnere.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here