Overraskende nok har et samarbeid med IMAX medført at ABC kommer med nok en Marvel-serie, denne gang om de kjente Inhumans-karakterene ledet av Black Bolt.

På grunn av samarbeidet med IMAX vil de to første episodene av serien ha premiere på IMAX-kinoer sommeren 2017 i USA, med en varighet på 2 uker. Deretter vil serien få premiere på TV i september 2017 på amerikanske ABC etterfulgt av nye episoder, har Marvel annonsert.

Det nevnes av flere at dette ikke er den planlagte Inhumans-filmen, som originalt var ment å ha premiere juli 2019 før Marvel la ned prosjektet. Inhumans-serien er heller ikke en spin-off av Agents of S.H.I.E.L.D. som allerede har Inhumans som del av sin historie de siste par sesongene.

Få detaljer om prosjektet er kjent når det kommer til produsenter, skuespillere og premisset, men det ville være en fortelling om Black Bolt og resten av kongefamilien han er del av.

Annonse

Inhumans er en forhistorisk gruppe mennesker som er mutert av Terrigen Mists, et stoff produsert dypt under Inhuman hjemstedet Attilan, som befinner seg i det oksygen-rike blå området på månen.

I tegneseriene er Black Bolt og hans familie en litt uvanlig gjeng, hvor de har alliert seg med andre superheltgrupper som Avengers og Fantastic Four. Black Bolt selv er så mektig at hans stemme kan kollapse fjell, og han er et viktig medlem at den hemmelige gruppa Illuminati. Andre familiemedlemmer i kongefamilien består av hans kone Medusa, svigerinnen Crystal, karate-dyktige Karnak, Lockjaw (en teleporterende hund), og Black Bolt sin onde og smarte bror Maximus.

Det blir spennende å se hvordan prosjektet blir. ABC har forsøkt å få igang andre Marvel-baserte serier etter at kanalen kansellerte Agent Carter. En Inhumans-serie kan virke vanskelig å få til grunnet en mulig kostbar produksjon.

inhumans
Fra venstre: Medusa, Black Bolt, Crystal og Lockjaw. Foto: Marvel

I en pressemelding fra kanalen nevner Ben Sherwood, styremedlem i Disney Media Networks og president av Disney/ABC Television Group, at dette vil bli en «innovativ tilnærming til å lansere innhold internasjonalt». En kommentar som indikerer at det allerede kan være på plass internasjonale samarbeidspartnere.

Avtalen gjør det også klart at Disney og Marvel er fokusert på å fortsette å fortelle Marvel-historier også på ABC. Mavel’s Agents of S.H.I.E.L.D. har ikke vært så suksessfull for kanalen, utenom å bringe inn flere mannlige seere. Den andre Marvel-serien Agent Carter feilet på ABC med svake seertall.

Det uansett spennende å se om dette kan bli en fremtid for kinobransjen, i det mer TV-serier kan sees på kino selv her hjemme i Norge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here