Vi blir bedre kjent med Dwight, en mann som er i veldig lik situasjon som Daryl og under kontroll av selveste Negan.

Etter å ha tilbragt forrige ukes episode i det magiske og nesten fjollete The Kingdom, med introduksjonen av King Ezekiel, viste serien denne uken oss endelig det stedet Negan & Co virkelig operer fra, og hvordan det er å leve under Negan.

Ofte føles det som serien kanskje bruker litt for mye tid på å komme til poenget, tempoet er ikke bare noe zombiene sliter med. En av tingene serien virkelig ville fortelle i denne episoden var hvordan Negan kom mellom Dwight og Sherry. Problemstillingen ble presentert hos legen, alle de gangene Sherry gikk opp til Daryl og fortalte at han burde adlyde Negan og den gangen hvor Dwight og Sherry snakket sammen om situasjonene sine. Det er også et godt eksempel på hvordan serien bruker lang tid på å fortelle noe som i grunn er en kort historie. Tempoet dras ned for å gi innsikt i karakterene som er involvert, men når hvert møte mellom Dwight og Sherry praktisk talt er den samme scenen, i forskjellige settinger, er dette høyst bortkastet tid.

daryl-dixon-norman-reedusBare en av disse scenene var strengt tatt nødvendig, og det hjelper ikke akkurat episoden når Negan på slutten leverer en lang forklaring på det hele, bare sånn i tilfelle du ikke skjønte det de tidligere gangene hvor det var så åpenbart.

Annonse

20 minutter inn i episoden vet du alt det er å vite. Det er en episode som ikke går noen sted eller som serien trolig vil bruke for videre fremgang i handlingen. Hvis serien ender opp med å bare avslutte med at Dwight dør i nærmeste fremtid, vil også episoder som dette føles sterkt unødvendig. Historien burde inneholdt mye mer og også hatt fokus på andre enn kun Dwight, kanskje sett på hva som skjer med Tara og Heath, som ikke har vært sett siden episode 12 forrige sesong.

Med Daryl er episoden også en speiling av forrige episode, der det handlet om kontrasten mellom dem som inntar roller for å overleve og slike som Daryl, som er av en annen oppfatning og er seg selv lik uansett trussel. Negan viste seg å like Daryl, og tilbyr ham en plass blant sin gruppe, The Saviors, men Daryl nekter å spille med, noe som både Dwight og Negan mener et feil valg. Det er ingen tvil om at Daryl får det tøft framover.

Ellers:

  • I likhet med tegneserien gjør serien en sak for at Dwight sin historie er veldig relevant til makt. Dette gjør også Who’s The Boss hakket mer relevant og viktig enn hva det først ser ut som.
  • Neste ukes episode vil være en smule lengre, og vær forbedret på mye mer Negan.

[poll id=»83″]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here