Annonse

The Simpsons er fornyet for ytterligere to sesonger, noe som gjør at den slår nye rekorder. 

Tiden flyr. Jeg var ikke mer enn 8-9 år gammel første gang jeg så trailere til The Simpons på gode gamle Sky Channel. For barnet jeg var virket fortellingen om den gule familien som noe helt fjernt og tåpelig.

Det tok ikke mange sekunder med Bart, Homer, Lisa og Marge før jeg forelsket meg i komiserien. Mine enge unger har rukket å bli fans også. Fortsetter dette blir det vel en serie som ruller og går om det kommer barnebarn også (men gjerne avvent litt med dette ungdom, om dere leser dette…).

Serien kommer i hvert fall til å feire 30 år på skjermen, etter at Fox fornyet den med ytterligere to sesonger. Den 28. sesongen ruller og går på amerikansk fjernsyn. 17. desember 2019 kan den feire 30 år.

Den har ikke helt de samme seertallene som i glansdagene, men noen enkeltepisoder sparker fortsatt godt fra seg. Årets «Treehouse of Horror XXVII» passerte 7 millioner og i 2014-15 sesongen knuste den til med nesten 11 millioner for episoden «The Man Who Came To Be Dinner».

Annonse

Fox har tidligere gjennomgått tøffe forhandlinger med stemmeskuespillerne, hvor de mest fremtredende nå tjener 300 000 dollar per episode. På det meste fikk de 400 000, en sum som gikk ned i 2011 for å sikre at serien kunne fortsette.

Annonse