Vi oppsummerer september 2016

Del nyheten

September markerer tradisjonelt starten på den amerikanske seriesesongen, noe som betyr inntog av en rekke nye serier.

En håndfull av de dukket også raskt opp på norske tjenester, som Designated Survivor (Netflix), Quarry (HBO Nordic), Luke Cage (Netflix) og Lethal Weapon (Viaplay).

Også blant Nordiske serier var det en begivenhetsrik måned, med Viplays første originalserie Swedish Dicks, NRK-satsingen Nobel og TV3-serien Aber Bergen.

Emmy Awards ble avholdt, det samme ble tidenes første Nordiske Seriedager.

Vi merker fortsatt at vi lever i en tid hvor det masseproduseres serier. Med alle de nye seriene, i tillegg till populære travere, blir det ikke nødvendigvis enkelt å finne ut hva man skal prioritere.

I Serienytt gjør vårt beste for å være førstevalget for deg å finne oversikt og finne anbefalinger i seriejungelen. Vi har kommet med mye nytt i løpet av måneden, fra seriesider til nye oversiktet over hva som kommer. De er blitt flittig brukt! Vi satser på å bli enda bedre utover høsten. 

Topp ti besøkte sider

  1. Netflix-topplisten
  2. HBO Nordic-topplisten
  3. Premierekalender
  4. Netflix-guiden
  5. De nye seriene vi ser frem til i høst
  6. Seriene som premierer i september
  7. Kommende TV-serier
  8. Seriesøket
  9. HBO Nordic-guiden
  10. Anmeldelse: HBO overgår seg selv med Westworld

Statistikk-tjafs

Vi har vokst hver måned i halvannet år nå, så akkurat det klager vi ikke over. Flere lesere, dere bruker lenger tid på siden og besøker flere sider.

Mobiltelefonen overtar mer og mer, derfor blir det ekstra viktig for oss å være så brukervennlig som mulig der.

Vi ser det er jevnt fordelt mellom kjønnene og lesere i alle aldre, med en overvekt 25-45 år. Vi håper det er en indikasjon på at vi har noe å tilby de fleste av dere serieinteresserte mennesker.

Annonse