MTV utvikler War Of The Worlds-serie

Annonse

H.G. Wells-historien om invasjon fra det ytre rom kan nok en gang bli TV-serie. MTV skal ha startet utviklingen av serien.

MTV har fra før Teen Wolf, Scream og The Shannara Chronicles og ser ikke ut til å slutte med serieproduksjonen med det første. Om denne serien blir noe av vil Teen Wolf-skaper Jeff Davis bli dens produsent sammen med Andrew Cochran, Jeff Kwatinetz og Josh Barry.

Sistnevnte har hatt dette som en ildsjelprosjekt, han er barnebarnet av skuespiller Gene Barry, som var stjernen i 1953-filmen basert på boken. For dagens publikum er nok Tom Cruise-filmen fra 2005, som ble regissert av Steven Spielberg, det man forbinder med War Of The Worlds.

I historisk kontekst viste historien radioens makt, da Orson Welles i 1938 fikk store deler av USA til å tro at invasjonen var ekte etter en dramatisering av boken. Han fremførte det som nyhetsreportasje. Det var fortsatt et rimelig ferskt medium den gang (den tok av på 20-tallet) og det foreviget Welles (som også ble en meget dyktig regissør, manusforfatter og skuespiller – en av de mer kjente auteurene i filmhistorien).

De siste årene har Falling Skies stått for romvesen-invasjon på TV-skjermen, den ble avsluttet i fjor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X