Logan-traileren frister med en litt annen superhelt-tilnærming

0

Logan sies å bli den siste filmen med Hugh Jackman som Wolverine. Ut fra traileren du kan se øverst ser det ut som om han avslutter med stil. 

I over et tiår har Hugh Jackman spilt den udødelige Wolverine og har dukket opp i flere av X-men filmene, i tillegg til et par solo-filmer. Totalt har han, med Logan, spilt rollefiguren 9 ganger.

Traileren benytter den udødelige Hurt-klassikeren til Johnny Cash og inneholder en scene som viser at denne satser på amerikansk R-rating, som her hjemme betyr at den nok enten får 15-års aldersgrense eller 18 år. Normalt har superheltfilmene satset på en PG-13 aldersgrense, grunnet billettsalg. Men suksessen med Deadpool har fått bransjen til å revurdere (sant skal sies er det hevdet at den filmen ikke påvirket valget om å gå for en høyere aldersgrense for Wolverine). En av filmene som nå rettes mot et mer voksent publikum er Logan.

Patrick Stewart er tilbake som Xavier og har Dafne Keen, Boyd Holbrook, Richard E. Grant og Stephen Merchant i øvrige roller. Historien er basert på tegneseriebladet Old Man Logan, en historie satt til en post-apokalyptisk fremtid hvor skurkene har beseiret de fleste heltene.

Annonse

Regissøren er dyktige James Mangold, som stod for Johnny Cash-filmen Walk The Line. Han regisserte også The Wolverine (2013), 3:10 to Yuma (2007) og Sylvester Stallone-filmen Cop Land (1997). Logan har han uttalt vil være en western-inspirert og voldelig beretning om mutant-favoritten.

Han har bevist at han kan og traileren ser lovende ut. Dette kan bli litt av en exit for en av de mest ikonsike superheltene. Filmen kommer i mars 2017.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here