Westworld er endelig her og den nye sci-fi serien til HBO vet å stille filosofiske spørsmål. Vi lurer på hva dere lesere ville valgt om dere fikk anledning til å ta turen. Eller rettere sagt: Hvem ville dere blitt?

TV-serien Westworld forteller historien om de som med penger nok kan reise for å leve ut alt av fantasier i en verden hvor maskiner er så ekte at de vanskelig kan skilles fra ekste mennesker. Her kan de besøkende leve livet slik de ønsker, uten at ens handling får konsekvenser.

Dette reiser en haug med spennende spørsmål, ikke minst hvordan en slik opplevelse eventuelt endrer de som reiser dit. Kan det bli terapi for de uten selvtillit? Eller vil det kunne endre den snille nabokvinnen til en nådeløs person som skaper et helvete på jord i nabolaget når hun kommer hjem?

Her er det nok av spørsmål. Det vi lurer på er hva dere lesere ville valgt å gjøre om dere kunne reist til Westworld? Har vi en haug med lesere som drømmer om å leve livet som westernhelt, eller er dere en gjeng med banditter?

Annonse

Og hva syntes dere om seriestarten av Westworld?

Det kan dere svare på under. Westworld kan dere se på HBO Nordic. Vår anmeldelse kan leses her.

[poll id=»64″]

[poll id=»65″]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here