Under New York Comic-Con natt til søndag viste Marvel den første ordinære traileren for Marvel’s Iron Fist. I tillegg fikk vi vite mye mer om Marvel’s The Punisher.

Iron Fist (Finn Jones) er det fjerde medlemmet i den kommende miniserien The Defenders hvor Daredevil, Jessica Jones og Luke Cage danner en egen superhelt-gruppe. Der vil Sigourney Weaver spille skurken.

Marvel’s Iron Fist handler om Daniel «Danny» Rand (Finn Jones). Etter å ha vært savnet i flere år vender Daniel Rand (Jones) tilbake til New York City og ved hjelp av sine fantastiske Kung-Fu egenskaper og evnen til å kalle på kreftene til Iron Fist, kjemper han mot kriminelle elementer som korrumperer byen.

Jessica Henwick (Game of Thrones), David Wenham (Ringenes herre), Jessica Stroup (Gossip Girl) og Tom Pelphrey (Banshee) har også roller i Marvel-serien.

Carrie-Anne Moss vil gjenta rollen som Jeri Hogarth fra Marvel’s Jessica Jones og Marvel’s Daredevil. Samme gjør også Rosario Dawson som Claire Temple fra de 3 tidligere Marvel-seriene på Netflix. En av episodene av serien vil også bli regissert av den Emmy-vinnende regissøren Miguel Sapochnik (Game of Thrones).

Annonse

Om vi skal bedømme utifra traileren vil serien være mer lik Daredevil enn Jessica Jones og Luke Cage. Vi ser Iron Fist håndtere en gjeng skurker i en gang.

Klipp vist fram på New York Comic-Con viste også at Danny Rand/Iron Fist var ute etter å knuse The Hand, den samme mystiske organisasjonen som var Matt Murdock/Daredevils største trussel i sesong 2 av Marvel’s Daredevil. I tillegg returnerer også Daredevil-skurken Madame Gao.

Daredevil-karakter bekreftet til Marvel’s The Punisher

The Punisher Daredevil

Det ble også bekreftet at Deborah Ann Woll, bedre kjent som Murdock & Nelson-sekretæren Karen Page, vil dukke opp i The Punisher-serien til Marvel. Jon Bernthal har  hovedrollen som Frank Castle/The Punisher.

Fra tidligere er det kjent at Ebon Moss-Bachrach (Girls) vil ha en birolle som Micro – en tidligere NSA-analytiker som holder hemmeligheter viktig for Frank og alle rundt dem. I tegneseriene er også Micro en viktig alliert av The Punisher som ordnet våpen og teknologi viktig for han, før han senere endte opp som en fiende av The Punisher.

deborah-woll-punisher
Deborah Ann Woll fotografert under innspilling av The Punisher.

Det ble også kjent at Amber Rose Revah (Son of God) vil spille Homeland Security-agenten Dinah Madani som krysser veier med The Punisher.

Fra tidligere er det også kjent at Ben Barnes (Westworld) vil spille i serien, noe som er avslørt å være rollen som Billy Russo, en venn av Frank fra Special Forces som styrer en organisasjon for leiesoldater. I tegneseriene er karakteren bedre kjent som The Punisher sin erkefiende Jigsaw.

Marvel’s Iron Fist får premiere 17. mars 2017 på Netflix. Marvel’s The Punisher og Marvel’s The Defenders forventes å ha premiere i 2017.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer