Bilder og trailer til episode 3 av Westworld

0

Westworld fortsetter å erobre seermassene, øverst kan du sen en smakebit fra neste episode og under kan du se bilder fra episoden.

Serien har forøvrig slått rekorder i England og gått til topps blant den målte seer-interessen på IMDB. På britiske Sky Atlantic ble serien den mest sette premieren i kanalens historie, og slo blant annet Game Of Thrones.

Manusarbeid for andre sesong er alt igang, ikke at HBO offentlig har gått ut og bekreftet at serien er fornyet (det var en trøblete produksjon med en prislapp på 100 millioner dollar for den første sesongen). Det er nå lov å håpe på mer.

Neste episode er tilgjengelig mandag på HBO Nordic. Episode 3 har tittelen Stray og er regissert av Neil Marshall, basert på manus av Lisa Joy og Daniel T. Thomsen.

Annonse

Beskrivelsen av episoden:

«Elsie og Stubbs drar til Westworld for å finne en savnet vert. Teddy får en ny bakgrunnshistorie som medfører at han jakter en ny skurk, noe som gjør at Dolores etterlates alene i Sweetwater. Bernard fortsetter etterforskningen for å finne opphavet til galskap og hallusinasjoner hos verter. William finner en attraksjon han ønsker å følge og får med seg Logan på ferden.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here