Teaser-trailer til andre sesong av Supergirl

0

Supergirl er en av seriene dere lesere viser mest interesse for, både seriesiden og premieresiden er godt besøkte. Det er nok god grunn til å tro at seriens trailer er en som vil vekke nysgjerrigheten deres. 

Den frister med første scener hvor de to kappekledde heltene, som er kusine og fetter, møtes og sammen må samarbeide for å redde uskyldige liv. I seriens første sesong var Superman bare referert til eller vist i korte glimt. I sesong 2 blir han med i flere episoder.

Det er Teen Wolf-stjernen Tyler Hoechlin som har fått rollen som Clark Kent/Supermann.

I sommer ble det klart at HBO Nordic sikret seg den nye serien, som også snek seg inn på vår toppliste for tjenesten. Første sesong kommer i sin helhet 1. oktober, mens 2. sesong starter 11. oktober og sendes med ny episode hver uke, under et døgn etter amerikansk premieredato.

Annonse

Supergirl ble opprinnelig sendt på amerikanske CBS, men fra sesong 2 tok The CW over. De har også Arrow, The Flash og Legends Of Tomorrow, som alle eksisterer i samme univers. Supergirl kommer også til å ta del av dette universet (selv om det i seriene er et alternativt univers, for å gjøre ting enda mer komplisert).

Melissa Benoist (Glee) spiller Supergirl, mens skuespillerveteran Calista Flockhart (Ally McBeal, Brothers & Sisters) også har en fremtredende rolle.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here