Breaking Bad-skaper lager ny serie for HBO, Game Of Thrones-stjerne klar for nytt prosjekt og ny komiserie på vei med Hunger Games-skuespiller Josh Hutcherson.

Gilligan + HBO = Sant

vince_gilliganVår nye oversikt over kommende serier øker for hver dag. En av de mest spennende seriene på vei er HBO-miniserien om den kultlederen Jim Jones. Raven vil handle om kulten som begikk masse-selvmord, hvor over 900 mennesker døde.

Det er Breaking Brad-skaper Vince Gilligan som vil innta produsentstolen. Michelle MacLaren, som Gilligan jobbet med på Breaking Bad, vil regissere serien. MacLaren har gjort sine saker bra med regi i en rekke serier, blant annet Game Of Thrones.

Når serien er tiltenkt å komme vet vi ikke enda.

Tidsreise-komedie

Annonse

Et Hulu-prosjekt som definitivt ser ut til å ende opp som serie er Josh Hutcherson-komedien Future Man. Totalt 13 episoder er bestilt, hver med lengde på en halvtime. Hutcherson spiller en vaktmester og gamer som blir rekruttert av en mystisk besøkende for å reise i tid med oppdrag å forhindre menneskehetens utryddelse.

Dette blir dermed siste i rekken av en rekke serier om tidsreiser, i tillegg til den kommende Making History. Hulu satser på at serien premierer i 2017.

Game Of Thrones-stjerne jakter ny serie

klondike_richardmaddenRichard Madden skal spille i pilotepisoden til Strange New Things, en potensiell ny serie med en mistenkelig lik tittel til sommerens store hit Stranger Things. Men likhetene stopper der, da denne serien tar til i verdensrommet. Madden spiller en prest som forlater sin kone for å reise til en fjern koloni.

Om prosjektet ender opp som serie gjenstår å se, men det lover nå godt at Matt Charman – som skrev herlige Bridge Of Spies – er involvert på manussiden. Regissør er Kevin MacDonald.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here