The Son: Vil Pierce Brosnan gi AMC nok en suksess?

0

AMC har begynt markedsføringen av den kommende westernserien The Son. I hovedrollen finner vi Pierce «James Bond» Brosnan. Ser vi her konturene av nok en AMC suksess?

Det har vært litt av en suksess for AMC det siste tiåret, hvor kvalitetsserier som Breaking Bad og Mad Men ble etterfulgt av publikumsmagnetene The Walking Dead og Fear The Walking Dead. Better Call Saul og miniserien The Night Manager er de ferskeste kritikerfavorittene fra nettverket, som favner ganske så bredt med sitt serietilbud. Man kan trygt si at de gjør sine saker bra.

Kanskje er The Son, serien basert på boken ved samme navn, deres neste store hit? Den handler om Eli McCullough (Pierce Brosnan) som ble født på samme dag som Texas ble en selvstendig stat, noe som ga patriarken kallenavnet «den første sønnen av Texas». En mann av den ville vesten som ikke ser så alt for lyst på det han anser som sivilisasjonens «temming» av Texas.

Brosnan erstattet skuespiller Sam Neill, som trakk seg fra prosjektet av personlige årsaker. Produksjonen startet i sommer og forventet premiere er en gang i 2017.

Annonse

Øvrige skuespillere er Sydney Lucas, Paola Nunez, Zahn McClarnon og Henry Garrett. Det er Hemlock Grove-forfatter og skaper Brian McGreevy som utvikler serien sammen med forfatter Philipp Meyer og Lee Shipman. Kevin Murphy blir seriens sjefsprodusent.

AMC-serier pleier som regel å ende opp på norske strømmetjenester, hvor flere blant annet har vis deres nylig avsluttede westernserie Hell On Wheels, Netflix sender ferske episoder av Better Call Saul mens Fear The Walking Dead går sin gang på HBO Nordic. Vi tror nok denne vil ende opp her hjemme, spørsmålet blir hvor.

Du kan sjekke ut bilder og øvrig informasjon på seriesiden. I tillegg finner du vår oversikt over serier som er på vei hvis du er nysgjerrig på hva som venter der ute. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here