Netfllix gir grønt lys for 2 nye sesonger av Narcos

Del nyheten

Netflix gir grønt lys for minst to sesonger av Narcos.

I dag er det bekreftet at Netflix vil komme med ytterligere to sesonger av den populære dramaserien Narcos. Sesong 3 vil ha premiere i 2017.

Sesong 3 vil naturligvis fokusere på noen nye karakterer, men det forventes også at en større rolle vil gå til både Steve Murphy (Boyd Holbrook) og hans DEA-partner Javier Peña (Pedro Pascal) sammen med Search-Bloc og Cali-kartellet.

Eric Newman (Children of Men), en av serieskaperne og regissør Jose Padilha (Tropa de Elite), som også regisserte første episoden av serien vil være sjefprodusenter for de kommende sesongene av Netflix-serien.

Du kan lese vår anmeldelse av sesong 2 her. Sesong 2 bestående av 10 episoder slapp på fredag forrige uke på Netflix.

Annonse
X
X