Netflix har i dag sikret seg rettighetene på ABC-serien Designated Survivor med Kiefer Sutherland. Rettighetene gjelder visning av serien utenfor USA og inkluderer Skandinavia. 

Det betyr at serien vil være tilgjengelig på norske Netflix ukentlig etter en ny episode er sendt i USA på ABC. Første episode av serien slippes onsdag 28. september på Netflix.

Thrillerdramaet handler om Thomas «Tom» Kirkman, et medlem av presidentens kabinett (Kiefer Sutherland, 24) som brått blir utnevnt til ny president etter at landets øverste ledere blir drept i et katastrofalt angrep. Serien er både et familiedrama og en konspirasjonsthriller om en vanlig mann i en ekstraordinær situasjon.

Serien har også med Kal Penn (House), Natascha McElhone (Californication), Maggie Q (Nikita), Adan Canto (The Following, Narcos), Italia Ricci og LaMonica Garrett (Sons of Anarchy) i rollene.

Annonse

Mykelti Williamson (24, Justified), Malik Yoba (Empire), Virginia Madsen (Hell on Wheels, Sideways) og Kevin_McNally (Pirates of the Caribbean-filmene) vil også dukke opp i flere episoder i sesong 1 av dramaserien.

Serien er skapt av David Guggenheim (Safe House), som også regissert seriens pilotepisode. Guggenheim vil også være seriens sjefprodusent for sesong 1. Du kan sjekke trailer og mer informasjon på seriesiden.

6 KOMMENTARER

  1. Vil absolutt anbefale folk å ta en titt på denne serien. Jeg ble meget positivt overrasket, til og med kona syns den var bra. 😀

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here