Det tok bare to episoder for amerikanske NBC å gi This Is Us klarsignal for en full sesong bestående av 18 episoder. Serien er den store nye dramasnakkisen i USA. Spørsmålet nå blir hvor den ender opp her i Norge.

This Is Us fikk mye oppmerksomhet i sommer da traileren tok helt av og ble den mest populære av det de nye seriene hadde å tilby. Serien har fått god kritikk, foreløpig holder den 91% på Rottentomatoes.com, nettsiden som holder oversikt over kritikernes dom.

Det er en dramaserie som lener seg på det sentimentale og forteller historien om en gruppe mennesker som er født på samme dag. En litt vag beskrivelse av hva den handler om, men det er også vanskelig å gå mer i dybden uten å avsløre for mye. Den tar for seg tematikk som mange voksne nok kjenner seg godt igjen i, såpass kan man si. Med noen overraskende vendinger.

Det er nok av kjentfolk i rollene, fra Heroes-stjernen Milo Ventimiglia til artisten-som-ble-skuespiller Mandy Moore. Chrissy Metz, Sterlink K. Brown (Emmy-nominert for Te Peole v. O.J. Simpson) og Justin Hartley (Smallville) har også fremtredende roller.

Annonse

This Is Us endte med 10 millioner seere i aldersgruppen 18-49 og falt kun 7 prosent i seriens andre episode, en episode hvor blant annet Katey Sagal (Married.. with Children, Sons Of Anarchy) også dukket opp. De gode tallene var mer enn nok for å overbevise NBC om å gi serien en full sesong.

At serien alt har fått full sesong øker nok muligheten for at den kommer på norsk TV eller strømmetjeneste. Vi skal oppdatere dere så raskt vi vet noe mer.

Du kan sjekke trailer og mer på seriesiden. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here