Jakten på Escobar er i gang for fullt i første traileren til sesong 2 av Narcos

Annonse

Netflix kunne i dag avduke den første traileren til sesong 2 av Narcos.

https://www.youtube.com/watch?v=nkOKkS7mKfY

I den andre sesongen av Narcos er den notoriske narkokongen Pablo Escobar (Wagner Moura) på rømmen, med nådeløse Colombianske myndigheter i jakten på han – og bestemte på å stoppe hans illegale aktivitet en gang for alle. Ting vil bli blodig.

Traileren viser også første blikket av Eric Lange (Lost, The Bridge) som de nye karakteren Stechner, den formidable spesialagenten som ender opp med å styre CIA sitt kontor i Medellin som får oppgaven å samarbeide med DEA-agentene Javier Pena (Pedro Pascal) og Murphy (Boyd Holbrok).

Sesong 2 av Narcos har premiere fredag 2. september på Netflix.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X