Adrianne Palicki til Seth MacFarlanes nye komiserie

Del nyheten

Det ser ikke lyst ut for Bobbi Morse-retur i Agents Of S.H.I.E.L.D., for Adrianne Palicki har sikret seg hovedrollen i en ny Fox-serie fra Seth MacFarlane.

Totalt 13 episoder er bestilt av den nye komiserien, som handler om livet på romskipet Orville 300 år i fremtiden. Komedieprosjektet kommer fra Seth MacFarlane, skaperen av Family Guy og American Dad. Han vil selv ha hovedrolle i serien, som kaptein på romskipet. Palicki skal spille eks-konen. Scott Grimes, som har stemmen til Steve Smith-karakteren i American Dad, har også sikret seg en rolle i serien.

Adrianne Palicki hadde håpet på å være trekkplasteret i Agents Of S.H.I.E.L.D. spin-off serien Most Wanted, men den serien ble ikke noe av. Hun har de to siste årene hatt rollen som Bobbi Morse i Marvel-serien.

Nå kan det bli litt vanskeligere å finne tid til en retur til superheltserien, i hvert fall i en fast rolle.

33 år gamle Palicki ble kjent som tenåringsrebell i TV-serien Friday Night Lights.

Annonse
X
X
X