Stand By Me mikset med Stephen King. Se ny eksklusiv trailer for Netflix-serien Stranger Things. 

Satt til 1983 i Indiana følger Stranger Things de mystiske omstendighetene rundt den unge gutten Will (Noah Schnapp) som forsvinner i løste luften en kveld, og hans mor (Winona Ryder) setter i gang en stor etterforskning med det lokale politiet ledet av sheriffen Hopper (David Harbour) for å finne ham.

Underveis avsløres en rekke hemmeligheter, blant annet om den amerikanske regjeringens topphemmelige eksperimenter, skumle overnaturlige krefter og en veldig mystisk, liten jente (Millie Brown).

Annonse

Serien kommer fra The Duffer Brothers, Matt og Ross Duffer. De to har tidligere regissert og skrevet filmen Hidden med Alexander Skarsgård (True Blood) og Andrea Riseborough (Bloodline, Birdman). De var også produsenter og manusforfattere for sesong 1 av Fox-serien Wayward Pines.

Sesong 1 av Stranger Things slippes fredag 15. juli på Netflix.

3 KOMMENTARER

  • Jeg hater personlig at Twin Peaks-stempelet og «ligner på Twin Peaks»-stemplet kastes ut. Dette er klart inspirert fra noe som er fra før Twin Peaks som Stephen King, Spielberg og Stand By Me. Noe også serieskaperne sa også til meg (intervju på vei).

   Mvh.
   Steffen
   Fagredaktør

   • Heh, nå har jeg sett serien og ikke bare traileren, og ber om at Twin Peaks-sammenlikningen strykes fra protokollen. Er det i stedet lov å si at Monsteret og Opp-Ned-land gav litt Pan’s labyrint-vibber?
    Forresten; barneskuespillerne er noe av det beste jeg har sett på den fronten, helt fantastiske alle sammen!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here