Historien om Pablo Escobar, DEA-agenten Steve Murphy, Javier Peña, og de andre forsetter i september på Netflix.

Netflix kunne i dag annonsere at den populære dramatiseringen av livet til Pablo Escobar kommer tilbake med en ny sesong 2. september.

Sesong 2 ser også endringer bak kamera. Sjefprodusent Adam Fierro (The Shield, Dexter) som tok over rollen som sjefprodusent for sesong 2 forlot serien etter starten av sesongen. Fierro tok over for Chris Brancato som forlot Netflix-serien etter sesong 1, til fordel for den kortvarige Of Kings and Prophets.

Annonse

Resten av sesong 2 ble dermed styrt av Eric Newman, en av serieskaperne og Jose Padilha (Tropa de Elite), som også regisserte første episoden sammen med en gruppe manusforfattere uten en egen sjefprodusent. Hvorvidt Brancato vil returnere for en meget trolig tredje sesong er usikkert på dette tidspunktet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here