Oscar-nominerte Winona Ryder er klar for sin første hovedrolle på TV-skjermen i Netflix-serien Stranger Things.

Denne overnaturlige thrillerserien er beskrevet som et kjærlighetsbrev til klassiske grøsserhistorier fra 80-tallet.

Handlingen finner sted på 80-tallet i Hawkins, Indiana. En ung gutt forsvinner på mystisk vis, og hans mor (Ryder) setter i gang en stor etterforskning med det lokale politiet for å finn ham. Underveis avsløres en rekke hemmeligheter, blant annet om den amerikanske regjeringens topphemmelige eksperimenter, skumle overnaturlige krefter og en veldig mystisk, liten jente.

Annonse

David Harbour (The Newsroom), Cara Buono (Person of Interest, Mad Men), Matthew Modine (Weeds) har roller i serien sammen med Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer og Charlie Heston.

Serien kommer fra Matt og Ross Duffer (Wayward Pines, Hidden). Med som regissør er Shawn Levy (Real Steel).

Serien har premiere fredag 15. juli på Netflix. Sesong 1 består av 8 episoder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here