Glem delvis-fiksjon i dramaserier om narkobaroner eller kvinnefengslet utenfor New York et øyeblikk. Netflix skal nå komme med reality-program sammen med Sylvester Stallone.

Deadline melder at Netflix nærmer seg en avtale om sitt første reality-program.

Det globale reality-programmet skal levere spenning rundt toppidrettsutøvere fra flere land. Ultimate Beastmaster, som programmet heter, vil bli produsert av Stallone, som også vil ha en aktiv rolle.

Serien, skapt av Dave Broome, inneholder deltagere fra 6 land: USA, Brasil, Sør-Korea, Mexico, Tyskland og Japan.

Annonse

De 10 episodene vil inneholde 108 deltagere, 18 fra hvert land, totalt. Hver episode på ca. 1 time vil ha 12 deltagere, to fra hvert land, som vil ta sjansene på å løpe igjennom noen av de mest tøffeste hinderløypene laget. I slutten av hvert avsnitt vil en «Beastmaster» bli kronet og i den siste episoden av sesongen vil de 9 vinnerne fra hver episode kjempe mot hverandre for å bli «Ultimate Beastmaster».

Hvert land vil også ha egne programledere som Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine) og Charissa Thompson (Extra TV) for USA, Anderson Silva (UFC-utøveren) og Rafinha Bastos for Brasil, Seo Kyung Suk og Park Kyeong Rim for Sør-Korea, Ines Sainz og Luis Ernesto Franco for Mexico, Hans Sarpei og Luke Mockridge for Tyskland, og Sayaka Akimoto og Yuji Kondo for Japan.

Alle 10 episodene gjøres også tilgjengelig samme dag på streamingtjenesten.

Det er ikke sagt noe om når serien vil få premiere, men man kan nok anta at det vil bli først i 2017 for en produksjon som dette.

I mellomtiden kan vi forsette å se annet Netflix har å by på.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here