Etter lang tid kan HBO endelig annonsere at Westworld kommer i høst. Med den potensielle storserien slår flere nye komiserier fra HBO også følge.

Det tok sin tid. Etter å ha fått grønt lys til serie i november 2014 og en betydelig produksjonstopp kommer endelig Westworld til HBO denne høsten, nærmere sagt oktober.

Westworld oktober 2016Dramaserien består av en første sesong på 10 episoder, og er basert på filmen fra 1973 med samme navn. Westworld følger hendelser i en high-tech fornøyelsespark med roboter, når alt selvfølgelig går galt. Serien er blitt beskrevet som en mørk odyssé om begynnelsen av kunstig intelligens som blir selvbevisst. Serien er nevnt å være mer fra perspektivet til robotene enn menneskene.

Den seriens store stabel av skuespillere inneholder Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton (Crash), Jeffrey Wright (Boardwalk Empire), Tessa Thompson (Creed, Thor: Ragnarock), Sidse Babett Knudsen (Borgen), Jimmi Simpson (House of Cards), Rodrigo Santoro (300), Shannon Woodward (Raising Hope), Ingrid Bolsø Berdal (Hercules), Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth (Kill Me Three Times, Steve Ogg (Grand Theft Auto 5, The Walking Dead), Clifton Collins, Jr. (Pacific Rim), og Lilli Simmons i rollene.

Serien er utviklet og lagd av Jonathan Nolan (The Dark Knight, Person of Interest) og Lisa Joy (Burn Notice). J.J. Abrams, Jerry Weintraub og Bryan Burk er også produsenter på serien.

HBO vil også fylle ut høsten med 3 nye komiserier i form av Divorce, Insecure og High Maintenance.

 

Annonse

Divorce har Sarah Jessica Parker (Sex og Singelliv) i hovedrollen, mens Oscar-nominerte Thomas Haden Church (Sideways), Molly Shannon (Saturday Night Live) og Talia Balsam (Treme) er med i birollene. Jemaine Clement (Flight of The Conchords) gjestespiller også i serien.

Divorce er satt til New York City, hvor den forteller historien om en veldig, veldig lang skilsmisse. Sentrert rundt Frances (Parker), en kvinne som plutselig begynner å revurdere hennes liv og hennes ekteskap, og finner ut at å og finner at det å gjøre en ren pause og en ny start er vanskeligere enn hun først trodde. Church vil ha rollen som Robert, Frances sin ektemann; Shannon spiller Frances sin sensitive venn Diane, mens Balsam spiller Dallas, en nær venn av Frances.

Serien er skapt og skrevet av britiske manusforfatteren og skuespilleren Sharon Horgan (Catastrophe). Parker, Paul Simms, Alison Benson og Aaron Kaplan er også produsenter på serien.

Sesong 1 består av 10 episoder.

Insecure Issa Rae
Issa Rae i Insecure. Foto: HBO

Insecure har Issa Rae (Awkward Black Girl) og Yvonne Orji i hovedrollene. Jay Ellis (The Game) og Lisa Joyce (Boardwalk Empire, Billy & Billie) har også biroller på serien.

Serien følger vennskapet til to fargede kvinner og deres ukomfortable erfaringer og prøvelser som voksne.

Inscure er skapt av Rae. Med på serien som konsulent er også Larry Wilmore (Black-ish, The Daily Show, The Nightly Show). Med som produsenter er også Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky og Jonathan Berry.

High Maintenance
Ben Sinclair i High Maintenance. Foto: HBO

High Maintenance følger en syklende mann (Bob Sinclair) fra Booklyn som leverer marihuana til klienter over hele New York City. Det vennlige leveringsbudet har flere eksentriske kunder. Serien gir glimt av de daglige rutinene til kundene, og hvordan de fyrer opp ting.

TV-serien er skapt, skrevet og produsert av Katja Blichfeld og Sinclair, basert på deres egen webserie med samme navn. Russell Gregory er også med som produsent.

Sesong 1 består av 6 episoder.
Alle de 4 seriene får premiere også på HBO Nordic her hjemme i høst.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer