Etter 2 sesonger er CSI: Cyber kansellert av CBS. Med det er også CSI-franchiset over for nå.

Vi så for oss nylig at CSI: Cyber ville bli kansellert, og det fikk vi rett. I dag har CBS kansellert serien etter to sesonger med ikke fullt så sterke seertall.

Serien som blir sendt her hjemme på TVNorge hadde premiere våren 2015 med Oscar-vinner Patricia Arquette i hovedrollen. Serien hadde ingen sterke seertall, men CBS valgte å satse på CSI: Cyber framfor en ny sesong av CSI (som også slet i seertallene de siste sesongene).

I sesong 2 ble også Ted Danson med som sin karakter D.B. Russell fra CSI, men valgte bare å signere kontrakt for en sesong. Cheers-veteranen som også dukket opp i sesong 2 av Fargo vil være å se i kommende serien The Good Place fra Parks And Recreation-skaper Mike Schur.

Med CSI: Cyber er dermed CSI-franchiset skapt av Anthony E. Zuiker over for nå på TV etter 16 år. Hvorvidt en ny serie i franchiset vil komme noen gang er ikke sikkert å si. Tidligere ble CSI: Miami kansellert i 2012, CSI: New York i 2013 og originalserien i fjor høst.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer