Nye skuespillere til Twin Peaks annonsert

Del nyheten

Med filmingen av fortsettelsen av Twin Peaks i 2017 over har det nå blitt annonsert 217 nye og returnerende skuespillere fra de gamle episodene av serien.

Twin Peaks-veteranene som returnerer er blant annet Kyle McLachlan (Special Agent Dale Cooper), sammen med Sherilyn Fenn (Audrey), Madchen Amick (Shelly), Sheryl Lee (Laura/Maddy), Dana Ashbrook (Bobby), David Duchovny (Agent Dennis), Miguel Ferrer (Agent Rosenfield), Grace Zabriskie (Sarah), Peggy Lipton (Norma), Ray Wise (Leland), Wendy Robie (Nadine), Russ Tamblyn (Lawrence) og avdøde Catherine E. Coulson («the Log Lady»).

Av de nye skuespillerne til finner vi flere større eller mindre kjente navn fra film og tv. Noen av de nykommerne kan du også se nedenfor.

 

[rev_slider alias=»twin-peaks»][/rev_slider]

Annonse