Med innspillingen av Marvel’s Iron Fist i gang i New York City er det kjent at to nye navn blir med i Marvel-serien sammen med David Wenham.

Nylig startet innspillingen av den første sesongen av Marvel’s Iron Fist, og med det har det blitt kjent at to nye navn blir med i serien sammen med Wenham som nylig ble annonsert.

Variety melder at Jessica Stroup (90210) og Tom Pelphrey (Banshee) er klare for Marvel-serien også. Noe også Marvel har nå annonsert.

Jessica Stroup og Tom Pelphrey.

Marvel’s Iron Fist følger Daniel «Danny» Rand (Finn Jones), som returnerer tilbake til New York City etter flere år savnet. Ved hjelp av sine fantastiske Kung-Fu egenskaper og evnen til å kalle på kreftene til Iron Fist, kjemper han mot kriminelle elementer som korrumperer byen.

Annonse

Joy (Stroup) og Ward Meachum (Pelphrey) er barndomsvenner av Danny, som nå spiller en viktig rolle i Rand Enterprises. Joy og Ward er barna til Harold Meachum (Wenham), som har brukt livene deres til å bygge Rand Enterprises til hva det er i dag. Med selskapet i risk til å gå tilbake til Danny som returnerer for å kreve sin rett til selskapet.

david-wenham-web
David Wenham

Fra tidligere er det også kjent at Jessica Henwick (Game of Thrones) skal spille seriens kvinnelige hovedrolle.

Marvel-serien startet filmingen nylig i New York City. Det er forventet at serien får premiere våren 2017.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here