Det psykologiske thrillerdramaet Gypsy på vei til Netflix har funnet sin hovedrolleinnehaver i Naomi Watts.

Gypsy følger Jean Holloway (Watts) – en psykolog som begynner å utvikle farlige og intime forhold med folkene i livet til hennes pasienter.

Fifty Shades of Grey og Nowhere Boy-regissør Sam Taylor-Johnson regisserer de to første episodene av serien. Serien vil ha en første sesong på 10 episoder som får premiere i 2017 på streamingtjenesten.

For Watts blir dette hennes første ordinære tv-rolle siden kortvarige Sleepwalkers på NBC. Det var etter denne rollen at hun dukket opp i David Lynch-filmen Mulholland Drive som gjorde henne kjent. I de siste årene har hun hatt biroller i filmer som Birdman og St. Vincent. Hun ble også Oscar-nominert for den kvinnelige hovedrollen i The Impossible.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here