Marvel’s Iron Fist blir den fjerde Marvel-serien på Netflix. Nå kan Marvel annonsere at Jessica Henwick skal ha den kvinnelige hovedrollen i Marvel-serien, som karakteren Colleen Wing.

Det betyr at Henwick vil spille mot Game of Thrones-kollega Finn Jones som spiller seriens hovedrolle. Skuespilleren som spiller karakteren Nym Sand i HBO-serien hadde også en liten rolle i Star Wars: The Force Awakens i fjor.

Colleen Wing. Foto: Marvel
Colleen Wing. Foto: Marvel

Etter å ha vært savnet i flere år vender Daniel Rand (Jones) tilbake til New York City, ved hjelp av sine fantastiske Kung-Fu egenskaper og evnen til å kalle på kreftene til Iron Fist, kjemper han mot kriminelle elementer som korrumperer byen.

Colleen Wing (Henwick) er ekspert på karate, og driver hennes egen dojo. Colleen ender opp med å bli en viktig alliert av Danny Rand når han returnerer til New York City.

Annonse

I tegneseriene til Marvel var hun datteren til en universitetprofessor, som vokste opp i Japan og trente som en samurai av hennes bestefar. I tegneseriene er hun også venn av Misty Knight, som vil spilt av Simone Missick i kommende Marvel’s Luke Cage senere i høst.

Andre karakterer som ville dukke opp i serien er Joy og War Meachum. Dette er slektninger av Harold Meachum, som drepte sin kollega, som også var Danny sin far Wendell Rand. I tegneseriene er dette grunnen til at Danny returnerer til New York City som Iron Fist for å hevne sin far.

Scott Buck (Dexter, Six Feet Under) vil være sjefprodusent for kommende Marvel’s Iron Fist. Serien er forventet å ha premiere i 2017.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here