Marvel har kommet i havn med hvem som skal være ansvarlig for kommende miniserien Marvel’s The Defenders på Netflix.

Miniserien, som samler hovedkarakterene fra Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones og de kommende seriene Marvel’s Luke Cage og Marvel’s Iron Fist, har hanket inn Douglas Petrie og Marco Ramirez som sjefprodusentene for serien. De to har allerede vært produsenter i sesong 1 av Marvel’s Daredevil, før de ble sjefprodusenter sammen i sesong 2.

Oscar-nominee Drew Goddard (The Martian, Lost og Alias), som stod bak Marvel’s Daredevil for Netflix, vil også være en viktig støttespiller for Petrie og Ramirez som produsent på Marvel’s The Defenders. Steven DeKnight, som var sjefprodusent for sesong 1 av Marvel’s Darevil, vil trolig også ha en liten produsent-rolle, men usikkert grunnet at DeKnight er opptatt med flere andre prosjekter (inkludert regien av kommende Pacific Rim 2).

I Marvels The Defenders vil Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter og Finn Jones alle dukke opp som Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, og Iron Fist.

Annonse

Fra tidligere er det røpet at Marvel’s The Defenders vil starte filmingen i høst. Noe som kan tilsi en premiere høsten 2017.

Med Petrie og Ramirez klar for miniserien tilsier det at Marvel’s Daredevil ikke vil returnere for en tredje sesong før etter Marvel’s The Defenders. Serien forventes å bli fornyet, men i likhet med sesong 2 av Marvel’s Jessica Jones har ikke Marvel og Netflix bestemt når sesongene vil få premiere.

Marvel’s Luke Cage har premiere 30. september på Netflix, mens Marvel’s Iron Fist forventes å ha premiere våren 2017 på streamingtjenesten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here