Fox gir grønt lys til 24-spinoffen 24: Legacy

Del nyheten

Fox har i dag gitt grønt lys til 24-spinoffen 24: Legacy og Star fra en av skaperne av Empire.

De første nye seriene fra Fox for tv-sesongen 2016-2017 er blitt bestilt til serie.

Først ut er 24: Legacy med Corey Hakwins (Straight Outta Compton, The Walking Dead) i hovedrollen med også Miranda Otto (Homeland) og Jimmy Smits (Sons of Anarchy, NYPD Blue) i sentrale roller.

Sheila Vand (Argo), Teddy Sears (The Flash), Anna Diop (Quantico), Dan Bucatinsky (Scandal), Coral Pena og Charlie Hofheimer (Mad Men) har biroller i serien.

24: Legacy vil sentere seg rundt militærhelten Eric Carter (Hawkins) med en tøff bakgrunn, som klarte å snu livet rundt i militæret. Hjemme i Virginia er han tilbake hos hans kone Nicole (Diop). Fortiden hans velger å følge han hjem, og med det vil han trenge hjelp fra CTU til å stoppe et planlagt terrorangrep. Eric ender opp med å komme i kontakt med Rebecca (Otto), en tidligere CTU-sjef som er gift med senatoren John Donovan (Smits).

Det er nevnt at Jack Bauer ikke vil dukke opp i spinoffen, men karakterer fra originalserien vil bli nevnt i spinoffen.

Serien som er blitt skapt av 24-skaperne Joel Surnow og Robert Cochran er bestilt 12 episoder av. Produsent Brian Grazer postet et bilde fra settet til piloten for 4 uker siden.

https://www.instagram.com/p/BDjOMLZyqZ1

Andre serien bekreftet til serie er Star fra Lee Daniels (Empire) skrevet av Daniels og Tom Donaghy. Seriens pilot var også regissert av Daniels selv.

Satt til Atlanta i USA følger dramaserien 3 unge jenter (nykommerne Jude Demorest, Ryan Destiny og Brittany O’Grady) som starter en gruppe. Der Empire fokuserer på et plateselskap vil fokuset til Star være på artistene.

Benjamin Bratt (Lov & Orden, 24: Live Another Day) og Queen Latifah har også sentrale roller i serien.

Benjamin Bratt i 24: Live Another Day. Foto: Fox
Benjamin Bratt i 24: Live Another Day. Foto: Fox

Serien vil også i likhet med Empire inneholde original musikk for serien, samme med drømmesekvenser, hvor jentene drømmer om deres fremtid. Star er bestilt 13 episoder av for Fox.

Med det blir det 5 nye serier allerede bestilt av Fox for 2016-2017 sesongen. Fra tidligere er miniserien Shots Fired med b.l.a. Helen Hunt bestilt til serie sammen med oppfølgeren til Prison Break og komiserien Son of Zorn (en serie som vil være delvis animert).

Annonse
X
X