Premierekalenderen vår er populær, vi tar derfor kontinuerlige grep for å gjøre den enda litt bedre. 

Vi har vært litt blasfemisk av oss i påsken og byttet bort hyttetur og familiebesøk med å pynte på vår Premierekalender.

Tanken bak kalenderen er enkel. Den skal gi deg en fin oversikt over nye serier og sesonger og hvor de dukker opp. For det er tross alt ikke akkurat enkelt å holde oversikt.

TV-guidene der ute drukner i alt mulig av repriser og øvrig innhold, i tillegg mangler de nykommerne på markedet: Strømmetjenestene. Å surfe rundt og sjekke hver enkelt aktør er tidkrevende greier. Så hvorfor ikke la oss gjøre det for deg?

Derfor håper vi at premierekalenderen kan være til hjelp. Den supplerer Seriesøket, som gir deg oversikt over hva tjenestene har akkurat nå.

Hva som er nytt:

  • Vi øker innholdet og legger nå til filmserier og dokumentarer. Du kan eksempelvis se oversikt over kommende filmserier her, eller mer spesifikt: Kommende superheltfilmer.
  • Hver premiere får sin egen side, som er enkel å dele med andre. Du kan også diskutere premieren om du ønsker. Eksempel ser du her, på siden for den kommende Star Wars-filmen.
  • Mulighet til å legge til i egen kalender. Bare trykk på kalender-ikon.
  • Seriene dukker nå opp i nettsidesøket vårt. Du kan også søke i selve kalanderen (den begrenser seg enn så lenge til aktuell måned).
  • Du kan filtrere på sjanger og kanal/tjeneste.

Hva mer som kommer?

Vi har ingen planer om å hvile på laurbærene og vil fortsette å tilby mer innhold og funksjoner. Alternative visningsformer, samt mulighet til å få varsel når noe nytt legges til, står høyt på prioriteringslisten. Langt mer innhold på hver premiere er også noe vi ønsker å få til.

Vi håper det faller i smak!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here