Mens Batman og Supermann måler krefter på filmlerretet er det to andre helter som møtes på TV-skjermen. Her kan du se klipp fra episoden av Supergirl hvor The Flash stikker innom.

Norsk publikum er enn så lenge ikke invitert til et eventyrlig møte mellom The Flash og Supergirl. For tross den stadig økende mengden med serier som dukker opp på norske kanaler og strømmetjenester er Supergirl enn så lenge ikke en av de.

Supergirl er en av de seriene man gjerne må gå mer tradisjonelt til verks og vente på DVD/Blu-ray enn så lenge (du kan sette deg opp på prisvarsel hos Prisguide.no). Den er ikke på Hulu, for de som trikser med IPen sin for å se programmer der, men er på CBS sin egen strømmetjeneste (gratis, men med reklame). Tilgang der er sperret for Europa. Amerikanske iTunes eller piratmetoden er alternativene som gjenstår, sistnevnte er ikke et helt heldig moralsk eller lovlig valg.

Noe som er kjipt for superhelt-fans, spesielt de som ser på The Flash (som går på Max). For han dukker opp i en episode av Supergirl. Tross at de to seriene går på forskjellige nettverk i USA (The Flash går på The CW, mens CBS sender Supergirl) har de inngått en avtale som tillater at de to eksisterer i samme univers. På en måte.

Annonse

For i CWs superhelter er teorien om «multiverse» en realitet og The Flash, når han løper raskt nok, kan bevege seg mellom ulike univers. Noe som gjør at han ender opp i verden til Supergirl.

Alt dette forklares i et av klippene. Så mens du venter på DVD eller en norsk tjeneste eventuelt finner serien interessant nok til å kjøpe inn, kan du se litt av hva det hele dreier seg om under.

https://www.youtube.com/watch?v=kqYFlXuJGQs

https://www.youtube.com/watch?v=GU8CujX0v68

https://www.youtube.com/watch?v=b1LDMjSzbQg

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here