Scofield-brødrene slipper ikke unna den enarmede banditten Theodore «T-Bag» Bagwell når Prison Break vender tilbake med nye episoder.

Innspillingsstarten nærmer seg for Fox-serien. Siste uken er tre av seriens tidligere faste roller på plass. Sarah Wayne Callies, som spilte Sara Tancredi, ble bekreftet 11. mars og nå er ytterligere tre brekreftet.

Sucre og C-Note på plass

Amaury Nolasco vil dukke opp som Fernando Sucre, Michael Scofields tidligere cellekamerat, mens Rockomnd Dunbar gjentar rollen som Benjamin Miles “C-Note” Franklin.

Sucre
Michaels betrodde venn Sucre er klar for den nye sesongen

Dunbar var ikke med i sesong 3 og dukket kun opp i de to siste episodene i sesong 4. Sist vi så han jobbet han for UPS. Sucre derimot var sjelden langt unna Michael Scofield, det er ikke overraskende at han nok en gang vil bli innblandet i hva nå enn som planlegges av geniet denne sesongen.

T-Bag også klar

Den mest spennende bekreftelsen er nok Robert Knepper, som nok en gang vil skape trøbbel som T-Bag. Sist vi så T-Bag var ikke i Prison Break, men i den kortlevde serien Breakout Kings hvor han i en episode rømte fengselet for å hevne en urett mot sin mor. Morderen og voldtektsmannen var i Prison Breaks fire sesonger en konstant hodepine for Michael Scofield.

Knepper, her i en episode av The Flash
Knepper, her i en episode av The Flash

Rollefiguren er, med god grunn, ansett som en av de skumleste og mest gjennomførte skurkene i moderne TV-historie. Rollen gjorde Robert Knepper til en ettertraktet mann, han har siden spilt i Heroes, The Hunger Games: Mockingjay – Part 2, Chicago Fire og Arrow.

Skuespilleren vil også dukke opp i den nye sesongen av Twin Peaks.

Hvem er ikke bekreftet?

Noen velkjente Prison Break-rollefigurer er fortsatt ikke bekreftet. Alex Mahone (William Fichtner), Gretchen Morgan (Jodi Lyn) og Paul Kellerman (Paul Adelstein) kan fort vise seg å glimre med sitt fravær.

Annonse

KellermanHverken William Fichtner eller Jodi Lyn har TV-serieprosjekt som gjør det helt umulig at de dukker opp igjen, selv om Fichtner har ulike filmprosjekt som opptar kalenderen. For Adelstein er det litt vel vanskeligere da han spiller i Girlfirends’ Guide To Divorce, i tillegg til gjesterolle på Scandal.

Nye fjes

Mark Feuerstein (Royal Pains) er nytt tilskudd, han spiller Sara Tancredis nye mann. Rick Yune (The Fast and The Furious) vil spille identitetstyven Ja, Augustus Prew spiller en som heter Whip og Amin El Amal inntar rollen som Cyclops. Serien fortsetter med det å omfavne kallenavn.

Prison Break starter innspillingen i april. Den nye sesongen er ventet å bestå av 9-10 episoder og vil handle om Sara Tancredi og Lincoln Scofield som sammen vil planlegge rømning fra et fengsel etter at de får vite at Michael Scofield kanskje er i live.

Serien er ventet å premiere sent 2016 eller tidlig 2017.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer