Ghostbusters-traileren skaper absurd kjønnskamp på nett

0

Vi har fått den første Ghostbusters-traileren. Noe befolkningen på USS Internett ikke var helt fornøyd med.

Verden over renner egenmeldingene inn fordi folk er opptatt av å krangle i kommentarfelt. «Women ruin everything!» tastes det med rasende intensitet på den ene siden, mens «Misogynists!» ropes på den andre.

Slikt skjer når man tar ikoniske Ghostbusters og gir hovedrollene denne gang til fire kvinner (med Thors Chris Hemsworth som eyecandy-sidekick for kvinnelig publikum). Det hele er del av en trend hvor filmer nå ikke i hovedsak bare har hvite mannfolk i hovedrollene, slik Hollywood-historien har hatt vane for siden tidenes morgen.

Det er bare til å finne frem popcorn og la seg underholde av ulike kommentarfelt.

Annonse

Men hva så med filmen, ser den underholdende ut? Man skulle kanskje håpe på at filmen ble vurdert for kvalitetene alene fremfor å bli del av en traurig kjønnskamp. Den gang ei. Når det kommer til traileren? Den så temmelig kjip ut og det har ingenting med at kvinner er i hovedrollene. Den starter med forvirring over om dette er en reboot eller oppfølger («for 30 år siden» innleder den med, men dette skal tross alt være en reboot) før den, med en nymoderne versjon av Ghostbusters-låten, både refererer til originalene og viser generisk spøkelses-action. Se selv og døm, gi din stemme under.

Det er i det minste talent som står bak. Paul Feig (Bridesmaids, Spy og The Heat) har regien og han har gjort sine saker bra tidligere, i hovedrolleneKristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon har hovedrollene.

Forøvrig dukker både Bill Murray og Dan Aykroyd opp i små cameo-roller.

Filmen kommer på kino i juni.

[poll id=»58″]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here