The Punisher-serie med Jon Bernthal i utvikling hos Netflix

Del nyheten

TV Line melder at en potensiell spinoff av Marvel’s Daredevil er i tidlig utvikling for Netflix.

Spinoffen vil ikke overraskende ha Jon Bernthal fra The Walking Dead i hovedrollen som Frank Castle/The Punisher, en karakter som skuespilleren debuterer med i en viktig birolle i sesong 2 av Marvel’s Daredevil.

Det har vært snakk om en serie til på Netflix rundt en ny Marvel-karakter i en stund, med hint om at enten The Punisher eller Moon Knight kunne være hovedkarakteren.

Historiemessig er det også mye å ta av fra The Punisher-historier i tegneserier som ville fungert i en serie på Netflix. The Punisher er en bevæpnet vigilante som hevder å føre en krig mot organisert kriminalitet, etter at familien hans er blitt drept av mafiaen, men det er usikkert hvor mye av bakgrunnen hans som blir med i kommende sesong av Marvel’s Daredevil. Skurker som Jigsaw, Barracuda, Nicky Cavella eller den kriminelle Gnucci-familien ville fungert ypperlig med hva både tonen og historiefortellingen til Netflix-seriene fra Marvel er.

file_176592_0_The Punisher

Som TV Line påpeker er det begynt å komme buzz rundt Bernthal sin rolle som The Punisher, noe som ser ut til å ha gjort det ganske klart at en serie med fokus på denne karakteren ville vært passende.

Annonse