True crime-bølgen som kom med podcast Serial i fjor og HBO-dokuserien The Jinx tidligere i år forsetter også på Netflix.

I dag har The Hollywood Reporter meldt at dokuserien Making A Murderer er blitt oppkjøpt av Netflix for en global premiere allerede i desember. Dokuserien vil ha verdenspremiere under DOC NYC film festival allerede 13. november, før premieren i desember.

Inspirert av en 2005-artikkel fokuserer Making A Murderer om Steven Avery, en outsider på feil side av sporene som blir dømt og senere frikjent for et brutalt angrep. Avery’s frifinnelse trigget store strafferettslige reformer innen lovverket. Han opprettet også et en sak som truet med å avsløre det lokale politiets korrupsjon og tildele ham millioner av dollar. Men i midten av sivil sak, befant han seg selv plutselig som hovedmistenkt i en uhyggelig ny kriminalitet.

Dokuserien kommer fra Laura Ricciardi og Moira Demos, som har dokumentert saken det siste tiåret. Dokuserien består av 10 episoder.

Making A Murderer får premiere 18. desember på Netflix.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer