Annonse

Under to måneder etter premieren har den nye dramaserien Blindspot blitt fornyet for sesong 2 av NBC. Det gjør den til den første nye serien fornyet for sesong 2 fra denne tv-sesongen (2015-2016).

Serien har ligget på et gjennomsnitt på 8.7 millioner seere ukentlig og 2.4 i demografen 18-49 år. Dette gjør at serien har svært gode seertall når den sender imot mer etablerte og populære serier som Castle og NCIS: LA. Gjennomsnittet blir ytterligere 12.7 millioner seere og 3.7 i demografen når opptak legges til i ettertid.

Dramaserien som handler om den mystiske «Jane Doe» (Jaimie Alexander) som ikke husker noe av sin fortid eller sitt navn. Hun er også dekket av tatoveringer. FBI med Agent Kurt Weller (Sullivan Stapleton) i spissen finner ut at hver tatovering er en ledetråd til kriminalsaker de må løse.

Med i rollene er også Rob Brown (Treme), Ashley Johnson (videospillet The Last of Us) og Marianne Jean-Baptiste (Broadchurch).

Annonse

Serien er skapt av Martin Gero (Stargate Atlantis, Bored To Death) med Greg Berlanti (Arrow, The Flash og Supergirl) og regissør Mark Pellington (Red Widow) med som produsenter.

Serien har enda ikke blitt bekreftet til en norsk tv-kanal, men forhåpentligvis vil fornyelsen gjøre serien mer attraktiv for en norsk kanal.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
1 Comment
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer